House Retkituoli

/House Retkituoli

House Retkituoli


House retkituoli

Retkituolit ovat erittäin mukavia ja suhteellisen halpojakin vielä. Retkijakkaroitakin on, mutta niiden mukavuus ei ole yhtä hyvä kuin tuoleissa. Värejä ja malleja löytyy erilaisia. Kuvissa on Housen valmistama sininen retkituoli, jossa on selkänoja sekä juoman/lasinpidike toisessa käsinojassa.

Retkijakkarat ovat halvimmillaan hieman alle 10 euroa ja retkituolit taas aina kymmenestä eurosta ylöspäin. Toimitukseen saapuneessa tuolissa on kaikki herkut, mitä retkituolissa voi olla ja hintakin oli vain 11 euroa.

Retkituoli oli helppo koota – sen kuin suoristi metalliset jalat ja tuoli levittäytyi melkein itsestään. Tuolin avaamiseen ja kuljetusmuotoon takaisin saaminen kestää muutaman sekunnin. Painoa tuolilla on 2,4 kilogrammaa eli se on todella kevyt. Tuotteesta ei saanut muuta tietoa kuin sen, että painoraja tuolille on 100 kilogrammaa. Värejä tälle mallille on punainen ja sininen.

Älä istu enää lumessa ja mudassa, osta itsellesi retkituoli. Airsoft-pelin aikana offgame-alueella tai uudelleensyntymisalueella on paljon mukavampi viettää aikaa, kun takamus ja housut säilyvät kuivana.

Toimitus

2019-04-10T17:39:17+00:00