ASG McMillan M40A3

/ASG McMillan M40A3

ASG McMillan M40A3

Amerikkalainen merijalkaväki (USMC) otti omakseen M700 kiväärin (Remington) tarkka-ampujille. Myöhemmin asetta muokattiin, nykyaikaistettiin ja ulos tuli M40-kivääri. Asetta on neljää eri mallia – M40, A1, A3, A5. Arvosteltavaksi toimitukseen saapui M40A3 pulttilukkokivääri.

Airsoft-versio M40A3:sta on kahdessa eri osassa säilytyslaatikossaan. Mukana tulee ohjeet ja kaksi kuusiokoloavainta, joilla saadaan piippu pulttilukkoineen kiinni tukkiin tukevasti. Aseessa on alumiininen piippu ja pulttilukko. Tämä kertaviritteinen kivääri on mattapintainen ja karhennettu tukin etuosasta sekä kahvasta. ASG:n valmistama airsoft-tarkkuuskivääri on aika tarkka kopio oikeasta esikuvastaan ja mäntä-sylinterisetti on monelle softaajalle tutun VSR-10 kaltainen.

Piipun päällä on kisko kiikaria tai punapistetähtäintä varten. Rungon etuosassa on pieni pala kiskoa laseria, lamppua tai bipodeja varten. Aseen yksi parhaimmista ominaisuuksista on se, että aseen tukin pituutta voi säätää mukana tulevilla palasilla sekä parhaimman mahdollisen tähtäyslinjan antaa säädettävä poskipakka. Kivääristä löytyy myös kiinnityslenkit kantohihnalle.

Paketissa tulee siis kokonaisuudessaan aseen lisäksi pieni pussillinen kuulia, n. 100 kuulaa vetävä lippaanlataaja, pakolliset paperit, piipun rassaamistikku (puhdistustikku) ja kaksi kuusiokoloavainta. Toimitus päätti ostaa mukaan kiikaritähtäimen, koska aseessa ei ole vakiona tähtäintä tai edes takahahloa/etujyvää.

Asetta on kokonaisuudessaan mukava käsitellä lähes missä vain. Noin 130 euron kivääriksi aseessa on reilusti asioita, jotka voivat puuttua muiden valmistajien kalliimmista tarkkuuskivääreistä. Toimitus voi suositella tätä asetta tarkka-ampujan käyttöön airsoft-peleissä.

Aseen tekniset tiedot:

Valmistaja: ASG

Pituus: 1125 mm

Paino: 2280 g

Lipaskapasiteetti: 27 kpl

Toimintatapa: kertatuli

Käyttövoima: jousi

Väri: musta

Kaliiberi: 6 mm

Lähtönopeus: noin 140 m/s

Teho: 1.9 joulea

Hop-Up: säädettävä

Materiaali: metalli/nylon

mcmillan2 mcmillan3

Toimitus

2019-01-09T14:59:57+00:00