ASG MP9A1

/ASG MP9A1

ASG MP9A1

ASG MP9A1 9,0V sähköase

 

Kummallinen pyssy kerta kaikkiaan. Toimii kuudella normaalilla AA-paristolla ja kommentoinnin mukaan pitäisi pystyä ampumaan 5000 kuulaa yhdellä paristo-setillä. Pro Airsoftista saa tällaisen konepistoolin tarjouksessa 39 euroon. Asehan maksaa normaalisti 59 euroa… Kannattaa tilata vielä kun voi!

Ase on on suhteellisen pieni, kun aseen sivulle taivutettava tukki on kiinni. Ase on 30 cm pitkä tukki kiinnitettynä ja 52 cm tukki auki. Asetta on mukava käsitellä molemmilla tavoilla. Vara-aseena tämä mahtuu hieman isompaan taskuun esim. erilaisiin taistelureppuihin. Ase on aika hyvin painotettu mm. siten, että etukahva on ontto.

Ase on pääosin muovia, jotenka painoakaan aseelle ei tule kuin 615 grammaa. Pitäisi olla kevyt kantaa, koska litra vettä kenttäpullossa painaa enemmän. Näitähän voisi ostaa sisäpeli-paikkoihin (CQB = Close Quarters Battle = Lähitaistelu) vaikkapa kaksikin. Lipas imee itseensä 230 kuulaa, mikä on hyvin saavutettu näin halvalta aseelta. Voittaa pistoolit mennen tullen tässä asiassa.

MP9A1 aseessa on hop up ja lähtönopeudeksi on ilmoitettu 53m/s. Sisäpelejä varten tehtävät kronotukset ( = aseesta lähtevän kuulan lähtönopeuden mittaus) ovat tältä pyssyltä jo hyväksytyt. MP9A1:stä ei löydy erillistä kiinnikettä kantohihnaa varten, joten jo aiemmin mainittuna – ase sopii reppuun. Joku voisi kuitenkin väsätä parista hihnasta itselleen sopivan holsterin. Aseen etukahvan takia (kiinteä, ei irrotettava) ase ei mahdu oikein mihinkään holsteriinkaan.

Aseessa on oranssi piippu, mutta tämän ei pitäisi haitata sisäpeleissä. Lippaan vapautin sijaitsee tässä konepistoolissa vasemmalla puolella, lähellä peukaloa. Pyssyn saa varmistettua painamalla namikkaa oikealla puolella. Aseessa myös kiskot tähtäintä varten aseen yläpuolella.

Kiva pyssy, jopa kokeneemmallekin pelaajalle. Tähän hintaan jopa vara-aseeksi tämä on halpa. Harvemmassa kaasupistoolissa on kapasiteettia hieman yli 200:n kuulaan.

 

Tekniset tiedot:

Pituus: 302/520mm (30,2cm / 52cm)

Paino: 615g

Lähtönopeus: 53m/s

Kaliiberi: 6mm

Lipaskapasiteetti: 230 kpl hi-cap

Toimintaperiaate: 6 x AA paristoa

 

Apache

 

2019-02-14T17:35:55+00:00