ASG STI Off Duty, CO2

/ASG STI Off Duty, CO2

ASG STI Off Duty, CO2

Ominaisuudet

Merkki ja malli: ASG STI Off Duty, CO2

Lähtönopeus: 110 m/s 0,20 kuulalla

Ammuskapasiteetti: 12 kuulaa

Kaliiberi: 6 mm

Pituus: 18 cm

Paino: 735 g

Lipas: kiinteä 12 kpl 6 mm kuulaa

Pakettiin kuuluu: ase ja käyttöopas

Hinta: 109 euroa suomalaisessa airsoft-kaupassa

Arvostelu

Tässä on peruspistooli ilman blow-back toimintoa. Kiinteä luisti ja hyvin rajallinen lipaskapasiteetti. Täysmetallinen airsoft-pyssy lukuun ottamatta kahvaa. Kohtalaisen pieni ja kompakti ase, sopii hyvin back-up aseeksi esim. tarkka-ampujalle. Ase on helppo laittaa vaikka povitaskuun tai maastohousunkin taskuun. Täysmetallisena painoa on sopivasti ja sopii käteen aika hyvin. Kiinteät tähtäimet on ihan OK, koska kyseessä ei todellakaan ole mikään tarkkuuspistooli.

Varmistin on aseen sivussa oikealla puolella piipun alaosassa lähellä liipaisinta.

CO2-kapseli asetetaan kahvaan avaamalla kahvan levyjen lukitus vasemmalta puolelta painamalla nappia ”push”. Kapseli laitetaan paikoilleen, puristetaan paikoilleen aseen kahvan pohjassa olevalla kiertoruuvilla. Sitten vaan kahvalevyt työnnetään takaisin paikoilleen.

Lipas täytetään kahvan oikealta puolelta kahvalevyjen ollessa takana. Kuulat pudotetaan yksitellen kahvan alaosassa olevan aukon kautta. Jousen voi lukita ala-asentoon lipastaessa.

Varmistimen saa pois päältä painamalla sitä ja vetämällä taakse F-asentoon. Koeammunnassa ase toimi ihan hyvin. Isompaa lipaskapasiteettia toki toivoisi pyssyyn. Blow-back toiminto olisi tehnyt aseesta todellisemmantuntuisen. Perus Back-up ase kohtuuhintaan, pienen kokonsa takia voi sopia esim. siviilirooleihin peleihin. Kiinteän rakenteen takia ase on käyttövarma ja kestänee kolhuja peleissä.

softaaja2016-269 softaaja2016-268 softaaja2016-267 softaaja2016-266

Toimitus

2019-01-09T15:00:26+00:00