Bollé IRI-S Ballistiset lasit

/Bollé IRI-S Ballistiset lasit

Bollé IRI-S Ballistiset lasit

Bollé IRI-S ballistiset aurinkolasit

Nämä ovat erittäin mageet ja coolit lasit. Näitä voi käyttää moneen eri asiaan, joita käydään läpi tässä esittelyssä.

Tummat linssit tarkoittavat, että sopivat aurinkolaseiksi todella monelle. Lievästi elastinen kaulahihna vedetään takaraivon/niskan alueelle, jotta aurinkolasit eivät tipu maahan (kuten monelle varmasti on käynyt). Kauluhihnan kohdalla on myös punaiset muoviset ”estot”, ettei kaulahihna putoa hirveän helpolla. Hihna tarkoittaa myös sitä, ettei laseja tarvitse laittaa esimerkiksi takataskuun/reisitaskuun ja miettiä tulevaa ”riks raks poks”-ääntä.

Sankoja voi säätää ylös tai alas, pään muotoihin sopivaksi. Nenän kohdalla on kivat pidikkeet, jotka eivät purista ollenkaan ja nekin estävät osittain ns. putoamis-efektiä. Nämä ballistiset lasit kestävät noin joulen verran tehoa. Käyttö airsoft-peleissä siis on omalla vastuulla. Nämä lasit ovat tarkoitettu enemmänkin ruutiaseilla ampuville. Kaippa näillä laseilla voi leikata nurmikkoakin ja tehdä puutarhatöitä.

Painoa vain 27 grammaa. Itse linssit ovat polykarbonaattia, joka on päällystetty naarmuuntumisenestoaineella – Platinum-pinnoite (mitä lie tarkoittakaan). Aurinkolaseina nämä toimivat hyvin, koska näissä linsseissä on 100% UVA/UVB-pinnoite (auringon haitalliset säteilyt). EN166 standardin saaneet myös. Ostohetkellä lasit maksoivat 19,99e Varustelekassa.

Tästä kovat aurinkolasit offarilla hengailuun, muuten vaan hengailuun. Kesän rientoihin myös sopivat. Ovat muuten ensimmäiset aurinkolasit kirjoittajalla, jotka ovat kestäneet yli vuoden. Muutamana vuonna joutunut ostamaan kolmet (kyllä, 3:t) aurinkolasit hukkaamisen/rikkoontumisen takia. Nämä vaan kestää, ei huku vaikka mahdollisuuksia on ollut monia. Mukana tullut hihna on estänyt mystiset katoamistapaukset.

Fogo

2019-05-11T18:14:58+00:00