Bollé Solis II ballistiset aurinkolasit

/Bollé Solis II ballistiset aurinkolasit

Bollé Solis II ballistiset aurinkolasit

Bollé on luotettava valmistaja, ollut jo useita vuosia. Tällä kertaa tuote-esittelyyn eksyi tällainen kappale mustilla linsseillä (smoke grey). Hintaa ballistisille laseille kertyi 19,99e. Hinnalla ei ole siis tuotetta pilattu.

Aurinkolasit ovat tehty iskunkestäviksi, joten näitä voi käyttää ampujanlaseina, mutta ei airsoftissa. Jotkut kuitenkin käyttänevät näitä airsoft-peleissä, sitä ei kuitenkaan voi suositella. Tämä sen takia että hihnakiinnitys puuttuu ja lujuusluokituksen pitäisi olla parempi. Solis II kestävää noin 0,87 joulen voiman eli normaalilla sähkötoimisella aseella nämä saadaan rikki linssistä. Linssit ovat tehty polykarbonaatista, joissa on huurteenesto- ja naarmuuntumispäällystys.

Kumipäällystetyt sankojen päät ja nenänvarteen tehdyt muovityynyt pitävät lasit mukavasti päässä. Muuna pienenä nippelitietona lasit suojaavat 99,9% UVA ja UVB säteilystä. Lasit päällä on mukava kulkea ja tämän tuotteen ostaja tietää näyttävänsä tyylikkäältä.

Näitä laseja saa Varustelekasta ostettua. Vaihtoehtoina ovat tummat tai siniset linssit. Nämä lasit ovat kätevät ihan pelkästään aurinkolaseina. Trimmeriä tai raivaussahaa en käyttäisi näiden kanssa, mutta muuhun pienempään kyllä.

IMG_0528 IMG_0513

Apache

2019-01-09T15:00:00+00:00