BW hygienialaukku, oliivinvihreä

/BW hygienialaukku, oliivinvihreä

BW hygienialaukku, oliivinvihreä

Tässä on varmaan markkinoiden halvin ja yksinkertaisin hygienialaukku niin airsoftiin kuin vapaa-aikaankin. Tämä laukku on käytettyä Bundeswehrin poistokamaa. Kunto on yleensä hyvä.

Laukun koko on 24 x 15 x 7 cm. Väri on oliivinvihreä. Laukun molemmissa laidoissa sisäsuolella on laukun mittaiset sivutaskut. Toiseen on laitettu kekseliäästi vielä kolme pienempää taskua. Näihin sopii pienemmät hygieniatarvikkeet. Laukku suljetaan yksinkertaisesti yhdellä ainoalla vetoketjulla ja molemmissa päissä on viisi metalliholkilla vahvistettua vedenpoistoaukkoa. Saksalaista yksinkertaisen nerokasta suunnittelutyötä, täytyy todeta.

Laukkua voi käyttää retkillä ja airsoft-peleissä hygienialaukkuna. Laukun rakenne tosin mahdollistaa sen käytön tietyssä määrin myös esim. softaus-aseen korjaustyökalujen, varaosien ja vaihto-osien kuten kiikarikiväärin jousen säilyttämiseen. Laukku ei ole vedenpitävä vetoketjun kiinnityksen ja päiden vedenpoistoaukkojen takia. Sisäpinta sentään suojaa, ettei pursoutuneet geelimäiset tuotteet kuten shampoot sotkisivat koko reppua. Laukkuun mahtuvat hyvin perushygieniatarvikkeet: Hammastahna, hammasharja, hammaslanka, parranajotarvikkeet, deodorantti, suihkusaippua, topsipuikkoja jne. Lisäksi mukaan mahtuu kännykän laturi, pienet sakset, kynsileikkuri, laastaria, huulirasva ja käyntikortitkin sopivat mukaan!

Hinta-laatusuhde todellakin lienee markkinoiden parasta ainakin verrattuna tavallisiin kauppoihin eli näitä voi reilusti suositella niin arki- kuin softausreissu käyttöön. Nopeimmat saavat näitä vielä Varustelekasta naurettavan halpaan kahden euron (1,99 €) hintaan!

IMG_0460

Verde

2019-01-09T15:00:12+00:00