BW keikkalaukku, 100 L

/BW keikkalaukku, 100 L

BW keikkalaukku, 100 L

Kyseessä on siis Saksan armeijan vastine suomalaiselle vanhan ajan lomakassille, nykyään varusmiehet näkyvät lomailevan viikonloppuisin uusien lomaselkäreppujen kanssa. Aliupseerikoulun oppilailla on tosin junassa näkynyt kannettavia AUK:n mustia lomakasseja. Toimitus ei ole asiantuntija tässä, havainnot on tehty perjantain viikonloppujunassa.

Saksan armeijan lomalaukku on kooltaan selkeästi isompi kuin 1990-luvulla käytössä ollut Suomen armeijan lomakassi. Koko on oikeastaan ihan tolkuton, tähän mahtuu kamaa todella paljon. Kantokahvojen hihnat ovat tukevat, lisäksi on vahva vetoketju ja velcrokiinnitteinen läppä peittää sitä. Saksalaista laatua, muuta ei voi sanoa.

Tämän keikkalaukun materiaali on ilmeisesti polyesteria. Kangas on aika paksua. Tämä on kestävä kassi, johon mahtuu yllättävän paljon tavaraa. Arvostellussa kassissa on kantohihna, sitä ei ilmeisesti ole kaikissa. Keikkalaukun väri on mukavan vihreä.

Keikkalaukun koko on noin 60 x 50 x 34 cm. Kokonaistilavuus on ilmoitettu tasolle 100 litraa. Hinta Varustelekassa on vain 19,99 euroa.

Tässä on kassi, jossa on tilavuutta ja kamaa saa paljon mukaan. Kantajasta ja tavaramäärästä on kiinni se, kulkeeko kaikki kamat tässä isossa laukussa mukana.  Kapasiteetti on todella hyvä, suositeltava hankinta softaajille ja muillekin.

Tähän laukkuun mahtuu helposti vaikka kaksi 24 tölkin olutlaatikkoa. Painaa sitten sen verran, että ei kannata paljoa muuta kamaa laittaa kassiin. Kaikki riippuu siitä, että kuinka paljon löytyy hartiavoimia. Tällä laukulla/kassilla et häviä. Tuote soveltuu todella hyvin siviilielämän haasteisiin, vaikkapa muutto puuhiin.

IMG_0623 IMG_0624

Toimitus

2019-01-09T14:59:59+00:00