Cederroth ensiapulaukut

/Cederroth ensiapulaukut

Cederroth ensiapulaukut

Cederroth ensiapulaukut ovat laadukkaita ja soveltuvat sekä työpaikkojen ensiapuvalmiuteen että airsoft-peleihin. Tuotteet voi vähentää verotuksessa. Ensiapulaukut ovat tumman vihreitä ja vetoketjut kirkkaan keltaisia (isommat pakkaukset). Largessa ja mediumissa ovat mustat kantokahvat. Isommissa laukuissa on puristettu kumimainen materiaali, joka on kestävä ja suojaa tehokkaasti lialta. Tämän ansiosta tarvikkeet pysyvät hygieenisinä ja aina käyttövalmiina. Kaikissa laukuissa on tunnuksena valkoinen risti, jota ympäröi neliö. Ristissä lukee luonnollisesti ”Cederroth”. Toimitus otti arvosteluun kolme Cederroth-sarjan tuotetta.

Cederroth ensiapulaukku, large (iso)

Tässä on kunnollinen vankka ja kestävä laukku, kuten on myös Medium-ensiapulaukku. Laukun materiaali suojaa lialta, kosteudelta ja pölyltä. Kätevä kantokahva on aina plussaa, EA henkilön on helppo kantaa laukkua mukana pelikentällä. Tuotteet on pakattu läpinäkyviin muovitaskuihin eli ne näkyvät selkeästi. Vihreän ja keltaisen huomiovärin takia laukun näkee jo kaukaa.

Paketista löytyy kahta erikokoista ensiapusidettä, jotta pahin verenvuoto saataisiin loppumaan. Pienempään ”tilkitsemiseen” löytyy laastaria. Elvytyssuoja tulee käytännölliseksi, koska se suojaa sinua tekohengityksen aikana potilaan bakteereilta, joita tulee tekohengitystä tehtäessä. Desinfiointi-tarvikkeet käsille löytyvät ja käsiä suojaamaan on myös ihan suojakäsineetkin. Tukisiteet tukevat vaikkapa nyrjähtänyttä nilkkaa. Metalloidut haavasiteet päästävät ihon hengittämään eivätkä tartu itse haavapinnalle, joten haava ei avaudu uudestaan, kun haavaside vaihdetaan. Tästä tavaramäärästä löytyy näppärästi esimerkiksi murtuneen solisluun hoivaamiseen kolmioliina. Extrana vielä yhdet sakset, palovammataitos ja ensiapuohje sekä muutakin hyödyllistä tavaraa.

Tuotetiedot:

– Pakkauksen koko 32cm x 25cm x 8cm

– Pakkauksen paino 0,94kg (940g)

– Pakkauksen tilavuus 6,4 litraa

Hinta: 89,90 € (verollinen hinta, veroton 72,50 €)

Cederroth ensiapulaukku, medium (keskikokoinen)

Tästä ensiapulaukusta löytyy: verenvuodon tyrehdyttämiseen tarkoitettuja siteitä, laastareita, haavanpuhdistussiteitä, elvytyssuoja, kaksi paria muovihanskoja, kämmenen puhdistusainetta, elastinen sidos, yksi paketti palovammoja varten olevaa geeliä ja iso muovinen suojasidos sekä yhdet sakset. Näillä pärjää pitkälle, mutta ei yhtä pitkälle kuin isomman ensiapulaukun kanssa, mutta pärjää kumminkin.

Tuotetiedot:

– Pakkauksen koko on 230cm x 80cm x 18,7cm

– Pakkauksen paino 0,6kg (600g)

– Hinta on 57,04 € (verollinen hinta, veroton 46,00 €)

Cederroth ensiapulaukku, small (pieni)

Tämä Cederrothin pienin pakkaus sisältää yhden verenvuodon tyrehdyttämiseen olevan siteen, 6 laastaria, 2 haavan puhdistusliinaa sekä 2 kpl isompaa laastaria. Tällä paketilla perus-softaaja pärjäisi kentällä, ettei ensiapuhenkilöstöä tarvitsisi vaivata pienillä haavereilla. Tämän pienen ensiapupaketin voi kätevästi kuljettaa airsoft-pelissä mukanaan vyöhän kiinnitettynä vyölenkkien ansiosta.

Tuotetiedot:

– Pakkauksen koko on  132mm x 48mm x 71 mm

– Pakkauksen paino noin 200 grammaa

– Hinta 13,20 euroa

Yleiskatsaus Cederroth-tuotteisiin

Näillä tuotteilla nyt paikataan pahempikin haaveri ensitilassa airsoft-pelissä. Vakavampiin vammoihin tarvitaan jo ambulanssi-ihmisten koulutustasoa ja välineistöä. Jokaiselle softaajalle suosittelemme ostamaan oman ensiapulaukun. Ensiside on vähimmäisvaatimus armeijassa, mutta Cederrothin pienin ensiapulaukku tai vastaava riittänee yleensä airsoft-peleissä. Ensiapuvalmiudesta huolehtiminen on aina loppukädessä pelin järjestäjän vastuulla, kuitenkin on hyvä olla mukana oma pienikin ensiapulaukku.

IMG_3508 IMG_3511

Toimitus

2019-01-09T14:59:55+00:00