Condor Jalkatasku (cross over leg rig)

/Condor Jalkatasku (cross over leg rig)

Condor Jalkatasku (cross over leg rig)

Tämä tuote on erittäin mukava päällä. Valmistettu 420 Denierin kankaasta eli erittäin kestävästä sellaisesta. Tämä tasku kantaa vaikkapa litraisen kenttäpullon mukana airsoft-kentällä, hiihtäessä tms. Hintaa tällä taskulla on noin 30 dollaria USA:ssa, tuotetta voi ostaa myös esim. Amazonin kautta netissä. Näitä sai Varustelekasta muutaman kympin hinnalla.

Tämän kantolaitteen saa jalkaremmin poistamalla vaikka olkapäällä kulkevaksi taskuksi/laukuksi tai sitten pitää remmit paikoillaan ja kantaa reidellä. Väreinä suosittelen oliivinvihreää ja jos SWAT hommista tykkää, niin sitten mustana.

Tämä tasku on nopeasti avattu ja suljettu klipsi-kiinnityksellä. Taskun sisältä löytyy vielä irrallinen kiristysnauha, jos haluaa varmistuksen tavaroilleen. Tämä tasku toimii pätevänä taskuna myös pienille muistiinpanovehkeille, mikäli olet ulkona opiskelemassa, eikä reppua jaksa kantaa selässä.

Jalassa roikkuva tasku on kyllä kieltämättä erittäin hyvä airsoftatessa. Se voi toimia lipastaskuna tai tuttavallisemmin ”dump-pouchina” ( = tyhjien lippaiden kantamisessa oleva tasku). Toisaalta, dumppi-taskuja myydään jo Varustelekassa, joten voit itse määritellä tarvittavuutta tällaiselle kapistukselle. Hyvin on ainakin toiminut monta vuotta itsellä, eikä kulumisen jälkiä ole pahemmin näkynyt.

Osta tämä ”Cross over leg rig” ja voit yllättyä, kuinka mukavaa sitä on pitää yllä. Isoimpaan taskuun menee se litrainen/0,75 litraa kenttäpullo ja seuraavan vetoketjutaskun sisälle menee esimerkiksi pari ensisidettä. Lipastaskut löytyvät molemmilta sivuilta eli ei tarvitsisi erikseen ostaa pistoolin lipastaskuja.

Kaiken kaikkiaan tuote on erittäin mainio. Miksi ostaa erilliset taskut kenttäpullolle, pientavaralle ja pistoolin lippaille, kun kaikki on saatu tungettua yhteen tuotteeseen? Näitä ei ilmeisesti saa Varustelekasta tällä hetkellä, mutta ei sitä ikinä tiedä, milloin näitä saattaa tulla lisää. Ulkomailta näitä saa tilattua, jos vain pystyy. Muistakin alan firmoista löytyy näitä myytävänä. Softaukseen erittäin kätevä moderni varuste, voin suositella todellakin.

Jalkatasku 3 Jalkatasku 2 Jalkatasku 4

Apache

2019-01-09T14:59:58+00:00