Hollantilainen keikkalaukku, 75 l, DPM

/Hollantilainen keikkalaukku, 75 l, DPM

Hollantilainen keikkalaukku, 75 l, DPM

Armeijoiden poistokamoista löytyy usein hyvälaatuista, käytännöllistä ja vähän kulunutta tavaraa. Hollannin armeijan keikkalaukku (eräänlainen lomakassi) on tästä hyvä esimerkki. Tätä voisi luonnehtia myös pitkäksi urheilukassiksi, johon mahtuu sen verran kamaa kun jaksat normaalisti kantaa.

Tuote on maastokuvioitu DPM-kuvioinnilla ja ihan tyylikäs. Laukusta löytyy tilaa hyvin, tilavuus on noin 75 litraa. Laukun mitat: pituus noin 80 cm, leveys noin 30 cm ja korkeus noin 30 cm. Laukussa on kantokahvat ja pitkä olkahihna (vanhempi malli).

Tähän laukkuun pakkaat kätevästi vaatteita, akkulaatikoita, airsoft-pyssyjä ja monta muutakin tavaraa. Laukku on niin iso, että voit huoletta survoa kamat sisään ja setviä niitä sitten määränpäässä. Keikkalaukku vaikuttaa hyvin kestävältä, käytännölliseltä ja maastokelpoiselta, toki sitä voi kantaa urbaanissakin ympäristössä. Maastokuviointi on hieman haalistunut eli tuote lienee ollut kovassa käytössä, edelleen kuitenkin toimiva ja ehjä. Kunnon armeijakamaa siis, suosittelen ehdottomasti.

Tuotetta saa Varustelekasta hintaan 29,90 euroa.

IMG_0488 IMG_0491 IMG_0493

Verde

2019-01-09T15:00:05+00:00