JVA konepistoolin lipastasku

/JVA konepistoolin lipastasku

JVA konepistoolin lipastasku

Jugoslavian M56 konepistoolille suunniteltu nahkainen neljän lippaan lipaslaukku on kätevä ja omaa historiallista nostalgiaa.

Tähän lipaslaukkuun mahtuu esim. 4 kpl MP40, Sten tai Thompson konepistoolin airsoft-lipasta. Mikäli haluaa maksimoida lipaskapasiteetin niin ottaa kaksi taskua kantoon, yksi kummallekin puolelle. Lipastaskujen nupeilla varustetut lokerot ovat yllättävän nopeita käyttää. Tämä systeemi on itse asiassa parempi kuin perinteinen MP40 taskut Y-remmin kera!

Jugoslavialainen konepistoolin lipastasku sopii hyvin moniin WWII-peleihin ns. korvaavana varusteena, koska oikeassakin sodassa käytettiin sitä (sotasaalis)materiaalia mitä oli saatavilla. Lipastasku yksinkertaisuudessaan on ihan legendaarisen oloinen. Tätä käytettiin myös kuuluisassa Kelly’s Heroes elokuvassa, jossa esiintyi Clint Eastwood.

Kunto vaihtelee ja pinta kaipaa hieman rasvaa. Lipastaskun koko on noin 25 x 16 x 5 cm. Puhdistusvälinetaskusta ei löytynyt mitään, mutta sitä voinee hyödyntää pelitilanteessa.

Hinta on kuluttajaystävällinen eli tuotetta saa esim. Varustelekasta hintaan 9,99 euroa. MP40 lipastaskut (2 kpl) maksaa yleensä 30-60 euroa ja sen lisäksi tarvitaan vyö ja Y-remmi (hintaa tullee vähintään 30-50 euroa). Ohessa on kuvasarja molemmista tuotteista. Y-remmin kohdalla toimitus on käyttänyt halvempaa itä-saksalaista vyötä, näin ei ainakaan voida näyttää meille ns. natsikorttia. Tästäkin on kuva ohessa, saa halvalla Lekasta.

JNA konepistoolin lipastaskujen kunto vaihtelee. Hinta-laatusuhde on kuitenkin tässä tuotteessa kohdallaan eli Softaajan toimitus suosittelee tätä ylijäämäkamaa WWII-pelien harrastelijoille ja muillekin.

Softaaja kuvat 2016 003 Softaaja kuvat 2016 005Softaaja kuvat 2016 001

 

Toimitus

2019-01-09T15:00:27+00:00