Kaasunaamarilaukku Osprey

/Kaasunaamarilaukku Osprey

Kaasunaamarilaukku Osprey

Brittien MTP-kuvioitu kaasunaamarilaukku on parempi kuin vanha SA-INT:n vastaava, pari syytä sille löytyy laukun mallissa. Laukun ulkopuolella on PALS-hihnoituksella kaksi sivutaskua, joiden tilavuus on melkein kaksi 0,33cl coca-cola tölkkiä per tasku. Itse päätaskun kiinnitys tapahtuu velcro-nauhalla ja velcron lisäksi taskun kiinnitysläppä on vielä neppari-sulkuinen.

Parasta laukussa on sen monimuotoisuus. PALS-nauhoihin saa kiinnitettyä omia taskuja, eri kokoisia ja värisiä. Jos alkaa ottamaan päähän laukku, niin siitä saa pienen päivärepun, mikäli omistat oman olkahihnan. Mikä tahansa hihna käy, mikäli ne sopivat laukun D-lenksuihin.

Kaasunaamarilaukussa on vetoketju, jolla tilavuutta voi lisätä. Tilavuus ei parane kuutioittain, mutta vähän. Tämä laukku sopii kevyiden ostoksien kantamiseen sekä mahtaviin retki-reissuihin. Laukun itsestään avautuminen ei ole mahdollinen, koska kaksi-portainen sulkumekanismi estää tavaroiden tippuminen. Softaajille laukku on käytännöllinen sekä airsoft-peleihin että arkikäyttöön.

Materiaali on erittäin kestävää, eikä laukun hajoaminen oston jälkeen ole lähimaillakaan näkyvissä. Sitä se armeijatavara on. Laukun takana löytyy MOLLE-yhteensopivat kiinnitykset eli tämän kätevän laukun saa muokattua ”buttpackiksi” ottamalla olkahihnan pois ja laittamalla laukun kiinni varustevyölle tai valjaisiin. Laukun koko on 20 x 28 x 12cm.
Laukku käytettynä ei ole liialla hinnalla pilattu ja löytyy vaikka Varustelekasta hintaan 29,99 €.

Apache

2015-11-17T17:13:16+00:00