Kenkienhoitosarja, Sveitsi, ylijäämä

/Kenkienhoitosarja, Sveitsi, ylijäämä

Kenkienhoitosarja, Sveitsi, ylijäämä

No nyt ollaan halvan äärellä, kun sveitsiläiset päättivät kaikessa viisaudessaan siunata sotilaitaan kätevällä kenkienhoitosarjalla. Ylijäämänä nämä poistettiin kalustosta ja sitten Varusteleka sai omansa. Varusteleka kaupittelee 5 euron (virallisesi 4,99 €) hintaan tätä pakettia.

Kaikki on kätevästi pienessä paketissa, jonka voi avata ja sulkea tilanteen vaatiessa suhteellisen nopeasti. Sulku- ja aukaisumekanismina toimii kaksi paketin ulkopuolella toimivaa kangashihnaa. Jokaiselle tuotteelle löytyy oma taskunsa, joten lankkiharjan ja puhdistusharjojen ei pitäisi mennä sekaisin. Kumipinnoitettu pellavakangas pitää huolen siitä, että tavarat pysyvät suhteellisen kuivana.

Paketti on suhteellisen mittava, kun vertaa sekä hintaa että sisältöä. Paketissa on seuraavat tuotteet (tuubeissa ei välttämättä ole mitään sisällä):

– Karkea puhdistusharja

– Hieno puhdistusharja

– 2 kpl päällysteen levitysharjoja

– 1 tuubi mustaa kenkärasvaa sekä 1 tuubi väritöntä kenkärasvaa

– Kiilloitusharja

– Nahkavahaa

– Voi sisältää yllätyksenä kaupan päälliseksi esimerkiksi nappeja ja ompeluvälineet

Paketti on oliivinvihreä eli sopii kantaa taistelukentälle mukana, vaikkapa Bergettiä varten. Kenkien hoitosarja on sen verran vanha, että MOLLE/PALS-kiinnityksiä ei löydy. Joku tee-se-itse mies voi tosin keksiä sellaisen (tarpeen vaatiessa). Suosittelen ostamaan kenkälankkia tämän paketin kaveriksi pelikautta varten.

avattu, suojattu paketti suljettuna

Apache

2019-01-09T14:59:55+00:00