Korpin palsta: hetero softaaja on urbaani legenda

/Korpin palsta: hetero softaaja on urbaani legenda

Korpin palsta: hetero softaaja on urbaani legenda

Korppi harvemmin näkee naisia metsässä, paitsi jotain hiton marjoja poimimassa. Miesseura korvaa naiset softauksessa, kuten antiikin aikana historiassa. Miehillä vaan tuntuu olevan parempi huumorintaju joissakin asioissa kuin naisilla. Mistähän se mahtaa johtua? Ehkä miehet ei vaan ymmärrä naisia tai päinvastoin…

Joissakin kulttuureissa on korppiakin miellyttäviä ajatuksia, kuten se etteivät naiset saa ajaa autoa. Ja minkä takia? Naiset kun ajavat joidenkin käsityksen mukaan vajaalla aivotoiminnalla ja taitavat vielä räplätä sitä hiton älykännykkää samalla. Naiselle, jos antaa ajokortin, niin kohta on autot keittiössä ja Escortit vessassa. Korpin ego ei kestä sitä, että naiset ovat ”tiputtamassa” miehiä airsoft-peleissä. Siitähän miehisyys kärsii, masentuu ja seurauksena voi olla syntyvyyden lasku Suomessa entisestään. Kohta ei ole enää softaajia.

Korpin mielestä naisen paikka on keittiössä, paitsi silloin kun tehdään kunnon ruokaa. Maailman huippukokeista kun suurin osa on narsistisia miehiä ravintoloissaan, tosin tekevät kyllä mahtavia safkoja. Lompakko vaan ei kestä näillä herkuttelua ja KELA:n mielestä se ei kuulu perus toimeentulotukeen. Ihme säätämistä Suomen paikallisilla byrokraateilla.

Ase on kuin valtasormus – aseita vaan on enempi toisilla ja kai sen on jonkinlainen peniksen jatke. Kukahan niin aikanaan ekan kerran sanoi? Rakkaus aseisiin ei tarkoita että olisimme homoseksuaaleja (mikä ei ole enää sairaudeksi tai rikokseksi luokiteltavaa Suomessa, tosin jotkut ääri-ihmiset ovat toista mieltä), toki pyssy voi kiihottaa monia meistä ja univormut myös. Mikähän häiriö se sitten on, vai onko se vaan normaalia maskuliinista käytöstä?

Oli miten oli, kaikki poliisit eivät ole kuitenkaan maijassa ja siitä lukutaidosta ei jaksa enää edes kommentoida. Korpille ei tuota ongelmia juoda kaikki ilman meikkiä olevat naiset kauniiksi. Loppuilta taitaa taas mennä valtion pahnoilla, vaikka mies vaan ilmaisee tunteitaan liian äänekkäästi huumorintajuttomalle virkavallan edustajalle. Hankkisivat elämän tai harrastuksen.

 

Korppi

2018-09-23T19:29:01+00:00