Korpin palsta: itsenäisyyspäivä 6.12. 2017

/Korpin palsta: itsenäisyyspäivä 6.12. 2017

Korpin palsta: itsenäisyyspäivä 6.12. 2017

Suomen itsenäisyys on Korpillekin pyhä asia. Kaikenlaisia idän perkeleitä on koittanut Suomeenkin hyökätä viimeisen sadan vuoden ajan, korpisoturit on kuitenkin torjunut aluevaltaajat ja kuuluisat torjuntavoitot ovat historiaan jääneet ikuisesti muistuttamaan Suomen sisukkaasta vastarinnasta. Veteraaneja on meidän kaikkien syytä kiittää, että saamme harrastaa softausta ilman Neuvostoliiton miehitystä ja Putinin mielivaltaa. Suomalaisilla on vielä asennetta, katso vaikka Youtubesta edesmenneen risumiehen (R.I.P.) tapa kommunikoida hupiukon kanssa, joka on vielä k***änsyylä. Perkele! Perisuomalainen asenne oli vielä kohdallaan ainakin risumiehellä. Häntä muistan lämpimästi ja toivon etten samanlaista kohtaloa joudu itse kokemaan…

Historiassa aikanaan Suomenlinnan eli Viaporin Kuninkaanportin viereen laitettuun kivitauluun hakattiin teksti: Eftervard, stå här på egen botn, och lita icke på främmande hielp. ( ” Jälkimaailma, seiso tässä omalla pohjallasi äläkä luota vieraaseen apuun”). Näin se vaan on, siksi kannattaa olla aina valmiina kavalaan hyökkäykseen. Korppi nukkuu airsoft-rynkky ja katanamiekka vieressään. Koskaan ei voi tietää milloin idän pikkumies haluaa laajentaa reviiriään. Eikö sille perkele mikään piisaa! Kuun kohta varmaan koittaa miehittää, kun Krimiltä otti vähän vauhtia hulluuksissaan?

Korppi on viimeisiä korpisotureita. Euroopan unionista en pidä ja r***ää en päästä kiväärin kantamaa lähemmäksi. Lämpimien maiden kansalaiset arveluttaa, mahtavatko selvitä hengissä Suomen kylmästä talvesta. Sandaaleilla kun ei täällä pärjää ja alkuperäisväestö puhuu kummaa kieltä, eikä ole oikein kansainvälistä ”small talking” porukkaa. Tuppisuita juntteja kuulemma olemme, parempi sekin perkele kuin hölöttävät ”maailmankansalaiset” eksoottisine tapoineen syliin änkeämässä ja kulttuurillaan meitä muka ”sivistämässä”. Läskisoosi se pitää miehen tiellä.

Itsenäisyyspäivää kuitenkin vietetään perinteiseen tapaan, vaikka jokin helkatin Antifa sitä jälleen kai terrorisoida yrittääkin. Mitähän ne vegaanit oikein aikovat, elää lumella ja jäkälällä sekä naavalla? Pyhä henki niitä tuskin kiinnostaa. Maon punainen kirja ja pohjois-Korealainen olematon vessapaperi sekä pikkuinen hupirakettimies enemmänkin. Ei niitä antifantteja ymmärrä Erkkikään. Korppi viettää perisuomalaista itsepäisyyspäivää, kaikkea ulkomaista hömpötystä, veganismia ja muuta perversiota vastaan, vaikka minkälaisen someraivon kohteeksi joutuisinkin. EVVK.

Suomen virallinen itsenäisyys täyttää 100 vuotta ja jos se korpista riippuu, niin sadan vuoden päästä on vielä komeammat juhlat. Korppi on silloin jo kaatunut & maatunut, ja uudet taistelijat ovat pelikentillä. Kuoharit siis nyt kylmään ja itsenäisyyspäivänä ne korkataan Suomen satavuotisen itsenäisyyden kunniaksi!

Korppi

Linkit:

Risumies reupload (alkuperäinen versio)

https://www.youtube.com/watch?v=Nv3n34NIsy0

Risumiehelle oikeutta?

https://www.youtube.com/watch?v=loSdHRgHrk8

Risumies sähkömuuntajalla

https://www.youtube.com/watch?v=IKOtibVdZpo

”Risujemmaaja”: eikö tämä lopu ikinä?

https://www.youtube.com/watch?v=PcGTTuepOe0

2019-01-09T15:00:00+00:00