Korpin palsta: Mahdollisuuksien ihmemaa

/Korpin palsta: Mahdollisuuksien ihmemaa

Korpin palsta: Mahdollisuuksien ihmemaa

Elämä on kuulemma tehty elämistä varten. Mielestäni on omituista, kun ihmiset sanovat sen olevan ainutkertainen mahdollisuus – minun kastetilaisuudessani eivät intiaanishamaanijohtajat olleet paikalla… Lähettivät tosin muistutuksena homeisen biisonintaljan. Softaus sentään pitää jotenkin jalat maassa, välillä tosin Korppi on naama turpeessa ja ottaa osumaa.

Kuinka monet mokkasiinit pitää kastella softatessa, että muuttuu yhtä kovaksi keitetyksi kuin Tomahawk-kirves tai Chuck Norris? Voi olla, että korppi tanssii susien kanssa jossakin välissä niin hyvin, että tallaa suden hännän päälle ja joutuu syödyksi vahingossa. Helvetti kun piti olla melkein pari kuukautta pakkohoidossa jonkun psykoosin takia, mukamas. Fantasiapuheita joltakin hupiukolta, perkele!

Syksy iski niin kovaa, että Alkosta hävisi vodkat. Talvi taitaa iskeä niin lujaa, että häviää jotain muutakin päästä kuin alkoholilla paistetut aivosolut. Fiktiiviset urutkin vielä soittavat aamuisin homeista kirkonkello-musiikkia. Aikuistuminen on hassu asia, etenkin kun katselee maailman menoa muistakin näkökulmista ja jatkaa softausta viimeiseen asti. Syksyn pimeys vie kaiken muun paitsi lisäverot. Tulisi putinmainen sota, näin päästäisiin eroon kaikista verenimijöistä ja vegaanianarkisteista. Helvetin Antifa, eivät diggaa softausta. Risumiehelle (R.I.P) olisi töitä…

Poliitikot haluavat keskioluet pois kaupan valikoimasta… On se nyt perhana, kun ei saa enää kohta juodakaan rauhassa, kun pitäisi jonottaa useampi tunti Alkossa. Sekaisinhan siinä polla menee lopullisesti ja jää softi-kamojen huoltokin. Nelosolut pääsi kuitenkin lopultakin lähikauppaani ja nyt niiden muroperseiden pitää keksiä uusia kiusoja normaalien ihmisten pään menoksi. En ole mikään muroperse, vaikka söinkin muksuna Kelloggseja. Ja sen näkee mahasta, perkele. Elämä on kai ihmisen paskinta aikaa. Toivottavasti…

Enpä usko, että elämä tästä kummallisempaankaan suuntaan voisi mennä, ellei nyt ullakolla ala ninjat pelaamaan curlingia. On tämäkin nyt kummallinen talvi jälleen kerran, talven airsoft-pelejä lienee turha odottaa. Ninjatkin jäävät ilman sponsoritukea, kun eivät päässeet olympialaisiin harjoittelemaan ajoissa lumen puutteen takia. Tämä vuosi toivottavasti on parempi, jos vaikka Trump tekisi hyvän diilin, edes jonkun tahon kanssa ja tekisi maailmasta taas paremman paikan softaajillekin. Ja voisihan sen aidankin rakentaa risuista Meksikon rajalle, vaikka joku siitä mielensä pahoittasikin. Tuskin siitä iloa on kenellekään, korkeintaan rakennusfirmoille ja suurille egoille. Ekologisesti ottaen risuaita olisi kai paras ratkaisu, ei pitäisi hiilijäljen vihaajienkaan rutista… Aidan voisi polttaakin, jos se ei pelitä, tulisi sitten vähän hiiliä lisää. Kevään airsoft-pelejä tässä voi vaan odotella ja manata antifantteja takaisin koloihinsa. Ihme sakkia, menisivät edes töihin.

Korppi

2018-03-04T10:03:12+00:00