Korpin Palsta – TE-toimistossa

/Korpin Palsta – TE-toimistossa

Korpin Palsta – TE-toimistossa

Korppi on sen verran liberaali, humanisti ja melkein vegetaristi (koska mahdollinen vaimo pakotti). TE-Toimistossa ei saa syrjiä sukupuolen, iän, seksuaalisen suuntautumisen eikä etnisen taustan mukaan.

Korppi läväyttää tulisella avokkaallaan tällaisia (sytytti sen ensin kätensä tuleen ja sitten mäksi menemään). Korpilta leikataan työkkäri-masseja, koska en ole heidän mieleen. Noh, kaikkia ei voi miellyttää – mutta kaikki voi saada helvetin vihaisiksi.

Korppi tarvitsee kaleeriorjia soutamaan viikinki-veneitä. Olisi työpaikkoja tarjolla, mutta työkkäri ei niitä hyväksy. Palkkakin olisi tiedossa, rommia ja kaljaa. Vesi menee pilalle parissa viikossa. Rommi ja kalja pysyvät juotavina pidempään. Palkka pitäisi tosin maksaa rahana tilille, mutta korpilla ei ole nettipankki-tunnuksia maksaa kaikille soutajille.

Korppi tarvitsee kultaisen istuimen ja sille kantajat, sehän on jo itsestäänselvyys. Korppi päätää asioista eikä softaajan toimituskunta. Korppi meni ja äänesti. Sinisiä oisin muuten äänestänyt, mutta kaikki siniset joutuivat sairaalaan happivajeen takia, koska eivät saaneet henkeä vedettyä.

Korppi on sitä mieltä että maassa maan tavalla, mutta alkoholittomaan kulttuuriin ei pidä sekaantua ja vielä vähemmän MENNÄ! Edes karkoitus-päätöksellä. Korppi osti itselleen kultaisen Thompsonin vahingossa, mutta mikään vähempi ei kelpaa korpille. Tosin, kulta osoittautuikin spray-maalatuksi kullaksi ja nyt vaaditaan päitä vadille. Vateja on monta, 10 litran ämpäreitä saa halvalla Tokmannilta.

Korppi nappaa tällä blogilla 2 kärpästä yhdellä iskulla, muttei tiedä kuka on niiden herra?! Prkl….

Korppi

2019-04-23T14:51:45+00:00