Korpin palsta: vähän asennetta

/Korpin palsta: vähän asennetta

Korpin palsta: vähän asennetta

Vanhan linjan softaaja korppi ei nykyajan menoa ymmärrä. Porukalla on kaikenlaisia moderneja asuja ja pyssyissä kiinni ihme härpäkkeitä. Ei niitä ollut vanhoina hyvinä aikoina. AK-47 ilman lisävarusteita toimi ihan hyvin pelikentällä, osa pärjäsi aikanaan jopa ihan vemppuversiollakin. Simo Häyhälläkin oli vaan rautatähtäimet käytössään.

Sotilaallinen järjestys se olla pitää. Häröily pois ja sooloilu loppu, niin se homma meni intissäkin. Moni softaaja vaan ei ole vielä armeijaa käynyt ja osa jää jopa  ”säälittäviksi siviileiksi”. Ei näin. Käskyt annetaan ja niitä noudatetaan, mikä siinä on niin vaikeata? Täytyy kai kohta peleissäkin järjestää äänestys joka asiasta? Demokratia on turhaa ja sääli on sairautta. Armeijassakin aikaan sanottiin, että se on ”henkilökohtainen voi voi”. Niin se onkin.

Minä en kaikenmaailman vikisijöitä kuuntele, menkööt vaikka Intiaan kasviksia syömään. Tosimies syö lihaa ja makkara on ainoa kunnon vihannes. Peleissä sikanautatölkki on parhaita aterioita. Kuka perkele on keksinyt kasvishampurilaisen ja pizzan ilman lihaa? Salaatti ei ole edes ruokaa. Minä niin pahoitan mieleni kun moisia näen softauspeleissä…

Varusteet pidetään kunnossa ja kaapissa oikealla paikalla perfektionistisessa järjestyksessä. Nykyään vaan kaikki on sinne päin touhua. Ilman täydellisyyttä maailmani romahtaa ja sapettaa entistä enemmän. Pelaajien pitäisi kunnioittaa lajin perinteitä paremmin ja ottaa oppia muustakin kuin anarkistien käsikirjoista. Täälläkin olisi Trumpille töitä… Korppi toivoo kuitenkin pelaajien ottavan oppia siitä, miten asiat kuuluisi hoitaa.

Korppi

2017-01-19T18:24:26+00:00