Korpin palsta – yksi lensi yli korpin pesän

/Korpin palsta – yksi lensi yli korpin pesän

Korpin palsta – yksi lensi yli korpin pesän

Taas syytöntä viedään! Muka maaninen, liian lujaa menee kun suunnittelee jo seuraaviin skenuihin osallistumista vaikka on pakkohoidossa. Litokaan ei auta kuulemma. Bipolaarisuus iski kuin 10:llä lautasella ja taas lataamoon vei Korpin tie. Lääkäri uhkasi sähköhoidolla, vähintään 200 volttia vaihteestaan. Onneksi nykyään sen saa nukutuksessa. Kuivasähkö on varmaan ollut kiva kokemus aikanaan. Tosin siitä ei muista mitään jälkeenpäin. Tosi reilua saatanan natsipsykiatreilta…

Softaustakaan ei saa harrastaa rauhassa ilman, että pidetään poikkeavana tai mielenvikaisena hulluna. Aseet kuitenkin pitävät vaan mielen virkeänä ja zombit sekä muut sekasikiöt poissa. Öisinkin uskaltaa nukkua paremmin, kun on softipyssy kainalossa. Lappalaiset vetää poron sarvijauhetta, korppi veti härän sarvijauhetta. Siitä huolimatta ei oikein pelitä kaikki paikat edelleenkään. Korppi tekee selvän valinnan ”vaimon” ja airsoftin välillä. Softipyssyt ja skenut vaan kiinnostavat enemmän.

Miksi softaajia pidetään monesti joinakin asehulluina fanaatikkoina? Saa sitä rakastaa ampumista ja aseita, sehän on ihan normaalia, kunhan ei nyt sentään oikealla aseella ihmisiä ammu. Suurvallat ja hullut terroristit ammuskelevat ketä vaan, ja tappavat oikeasti. Siitä sitten vielä jaetaan mitaleita ja taivaspaikkoja. Ihan skitsoa touhuahan tuo on, kun voisi vaan softata harrastusmielessä ketään vahingoittamatta. Airsoftin ei pitäisi ketään haitata, vaikka se tuntuu ihmeen paljon joitakin ns. normaaleja ihmisiä meidän harrastus närästävän. Ottaisivat vähän Valiumia ja hankkisivat oikean elämän itselleen. Tai menisivät sitten vaan tunturin tuuleen keikkumaan kuten kylän miehet olivat tehneet sukupolvien ajan Lapissa ja muuallakin.

 

Korppi

 

2018-06-17T21:42:40+00:00