KOTINIEMEN VALTIO

/KOTINIEMEN VALTIO

KOTINIEMEN VALTIO

Linkki kotisivuille: http://kotiniemenvaltio.com/

Tiimin edustajat & yhteystiedot:

Tiimin johtaja: Vesa Lassila (puh.040-5367667, laita tekstiviesti, en vastaa tuntemattomiin numeroihin. Sähköposti: vesahml[at]suomi24.fi)

Tiimin varajohtaja & vääpeli: Victor Hyvönen (puh. 046-6254653, sähköposti: samu.hyvski[at]hotmail.fi)

Tiimin 2. varajohtaja: Anton Kallio (puh. 044-9701091, sähköposti: antonkallio[at]gmail.com)

Sijainti: Hämeenlinna / Hattula (Kanta-Häme)

Jäsenmäärä: 18

Keski-ikä: noin 28 vuotta

Perustamisvuosi: 2006

Kertomus tiimistä:

Kotiniemen valtio on Hämeenlinnassa kesällä 2006 perustettu airsoft-tiimi. Kotiniemen valtion alkuperäisenä tarkoituksena oli järjestää mahdollisimman hyvät lähinnä WWII-aiheiset airsoft-pelit Kanta-Hämeen alueella, nykyään on tehty muitakin pelejä Falklandista aina tulevaisuudenkuvauksiin (post-apocalypse). Kotiniemen valtio järjestää vuosittain isoja yleisiä pelejä kuten Falkland yhteistyökumppaneidemme kanssa, sekä rajatumpia tiukempien varusterajojen erityispelejä, kuten toisen maailmansodan tapahtumia mallintavia pelejä (WWII).

Pelitapahtuman järjestäjillä on jo noin 10 vuoden kokemus airsoft-tapahtumien järjestämisestä, pelialue on noin sata hehtaaria ja vakuutukset, turvallisuussuunnitelma, henkilörekisteriseloste, ensiapuvalmius yms. viranomaisasiat ovat kunnossa.

Tervetuloa peleihimme!

Muiden järjestämiin peleihin osallistumme yksilöinä tai ryhmänä, jos löytyy kiinnostava peli ja saadaan porukka kasaan. Me teemme pelejä yhteistyössä muiden kanssa ja pelialuettamme voi myös käyttää, kunhan sovitaan asioista hyvissä ajoin. Pelialueasioissa ja muutenkin yhteistyöasioissa rohkeasti vaan yhteydenotto tiimin johtoon (Vesa tai Victor, yhteystiedot löytyvät myös kotisivuiltamme).

2016-05-05T12:23:05+00:00