Mil-Tec Chicom chestrig, vihreä

/Mil-Tec Chicom chestrig, vihreä

Mil-Tec Chicom chestrig, vihreä

Sippelimmäksi ei voi lippaiden kantolaite enää mennä. Chestrig on siis kantolaite, jossa kaikki taskut tulevat rintakehän päälle. Taskut sulkeutuvat ja avautuvat kiinnityslenkeillä äänettömästi. Ei tarvitse plärätä MOLLE- tai PALS-nauhoitusten kanssa, ei tarvitse kuunnella velcro-nauhan rätinää, eikä myöskään kirota rikkoutuvaa vetoketjua.

Tämä kantolaite omaa historiallista arvoa eli on ollut käytössä mm. Vietnamin sodassa ja edelleen monissa tämän päivän kahinoissa eri versioina. Tätä chestrigia eri versioineen on tehty suuri määrä, kukaan tuskin tietää kokonaismäärää. Kalashnikoveja käyttävät maat ovat ttaisteluvyön pääkäyttäjiä, tosin jopa amerikkalaiset erikoisjoukot ovat käyttäneet tätä aikanaan Vietnamin sodassa.

Chestrigissä on 7 taskua, joista 3 keskellä olevaa isoa taskua on suunniteltu AK-47 rynnäkkökiväärin lippaille. Pienemmät taskut (2 x 2 kpl) ovat molemmin puolin chestrigiä ja niihin taskuihin voi yrittää sulloa vaikkapa ensisiteitä tai vastaavaa. Chestrigissä on myös sekin hyvä puoli, että jos pelitilanteessa joutuu kantamaan reppua mukanaan, niin taskut eivät paina selkäpuolella. Chestrig menee päälle kahdella olan yli menevällä hihnalla ja selkäpuolella olevilla kahdella hihnalla. Huonona puolena on koko, mikäli olet suurikokoinen (vyötärönympärys yli 110 cm) niin sidontanarujen pituus saattaa loppua kesken.

Yksinkertainen, hiljainen, omistautunut työlleen ja halpa hinta tekevät tästä kilpailukykyisen vastustajan kalliimmille liiveille. Ainut asia miinus kantolaitteessa on kenttäpullotaskun puuttuminen. Tätä kantolaitetta saa alan liikkeistä alle kahdenkymmenen euron hintaan.

chestrig 7

Toimitus

2019-01-09T15:00:30+00:00