Pöytästandaari, valtiolippu kielekkein

/Pöytästandaari, valtiolippu kielekkein

Pöytästandaari, valtiolippu kielekkein

Softaajan toimitus päätti Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlan kunniaksi julkaista arvostelun juhlallisemmasta tuotteesta eli  Suomen valtion leijonakielekkeisestä valtiolipusta pöytälippuversion. Tämä on isänmaatamme kunnioittava juhlallinen pöytälippu standaari lahjaksi annettavaksi läheiselle tai muuten kunnioitettavalle henkilölle.

Suomen lippu eli siniristilippu on yksi Suomen kansallissymboleista. Lipussa on valkoisella pohjalla merensininen risti ja kuvio pohjautuu pohjoismaiseen ristilippuun. Siniristilippu vahvistettiin Suomen lipuksi 29.5. 1918. Siniristilipun suunnittelivat Eero Snellman ja Bruno Tuukkanen. Suomen lipusta on kolme eri tyyppiä käyttötarkoituksen mukaan: kansallislippu eli tavallinen siniristilippu, suorakaiteinen valtiolippu ja kielekkeinen valtiolippu. Kielekkeistä valtiolippua käyttävät puolustusvoimien esikunnat, joukko-osastot, laitokset ja alukset.

Kuvan pöytälippu on ostettu Varustelekasta, hinta 29,99. Kohtuullinen hinta näin laadukkaasta ja tyylikkäästä juhlavuotemme kunniaksi soveltuvasta tuotteesta. Tuote on Inttistoren entistä varastoa, joka myytiin kokonaisuudessaan Varustelekalle.

Pöytälippu on valmistettu korkealaatuisesta kaksinkertaisesta satiinikankaasta. Pystytanko ja jalustan kiinnityksen aluslevy ovat niklattua messinkiä. Tyylikäs jalusta on valmistettu valkoisesta marmorista. Jalustan koko on 8 cm x 8 cm x 2 cm. Lipun koko on noin 14 cm x 25 cm. Koristelipputanko on korkeudeltaan noin 45 cm. Tämä valtiolippu kielekkein pöytälippuna marmorijalustalla on erinomainen lahja isänmaalliselle suomalaiselle. Suomen tie itsenäisenä valtiona jatkukoon ikuisesti.

IMG_0620 IMG_0619

Toimitus

Linkit:

Suomen lippu

https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_lippu

Laki Suomen lipusta

http://www.suomalaisuudenliitto.fi/?page_id=260

2019-01-09T14:59:59+00:00