Remington 870 haulikko (CYMA CM.350M), metallinen

/Remington 870 haulikko (CYMA CM.350M), metallinen

Remington 870 haulikko (CYMA CM.350M), metallinen

Toimitus päätti arvostella perinteisen jousitoimisen pumppuhaulikon. Kyseessä on täysmetallinen Remington airsoft-replika. Tämä malli on kiinteällä perällä lyhyellä piipulla sopien moniin airsoft-skenuihin toisesta maailmansodasta Vietnamin kautta nykyaikapeleihin. Aseessa ei ole tähtäimiä eli on tarkoitettu ainoastaan lähitaisteluun.

Pahvisesta laatikosta löytyy luonnollisesti ase, kolme hylsyä (kapasiteetti 30 kuulaa/10 laukausta), kuulalaturi ja kaksi kuulan irrotuspuikkoa sekä pieni pussi keltaisia muovikuulia. Aseessa on kantohihnan kiinnitysmahdollisuus, pumppuhaulikossa ei kuitenkaan yleensä pidetä hihnaa.

Toimintaperiaatteena on jousitoiminen pumppuhaulikko, joka käyttää vaihdettavaa hylsyä. Yhdessä hylsyssä kapasiteettia on kolmenkymmenen 6 mm muovikuulan verran. Hylsyt toimivat siis tavanomaisten jousitoimisten aseiden lippaan sijalla ja mahdollistavat kolmen kuulan ampumisen kerralla. Ammuttaessa lentää kolmen kuulan ”purske”. Lisähylsyjä voi ostaa vaikka Evikesta, kuuden hylsyn paketti maksaa 15 US dollaria (+ postikulut).

Ase on luonnon olosuhteiden suhteen toimintavarma, koska ei ole kaasutoiminen. Hylsyn vaihto kymmenen laukauksen jälkeen ja latausliikkeen tekeminen, millä ase ladataan, luovat fiilistä aseen käyttöön. Tällä ei toki pärjää AEG pyssyille, joissa on hicapa-lippaat. Ase onkin enemmän vannoutuneen airsoft-harrastajan erikoispeleihin tai eläytymisrooleihin sopiva. Koeampuja piti aseesta, yksinkertainen ja mukava käyttää. Lähietäisyydellä ammuttaessa kuulat menivät pahvilaatikosta läpi. Pumppuhaulikko sopii erinomaisesti elämyspainotteisiin peleihin.

 

Muut tiedot:

Valmistaja: Cyma

Lähtönopeus: noin 80 m/s 0,20 kuulalla

Paino: 1325 g

Pituus: 900 mm

Materiaali: muovi / metalli

Hop-Up: ei

Lipastyyppi: hylsy

Lipaskapasiteetti: 30 kuulaa (10 laukausta)

 

Tätä tuotetta saa esim. Milgearista hintaan 129 euroa.

 

Toimitus

IMG_0487 IMG_0483 IMG_0482

Linkit:

Wikipediasta tietoa Remington pumppuhaulikosta:

https://en.wikipedia.org/wiki/Remington_Model_870

Eviken verkkosivut:

Https://www.evike.com/products/63531/

Youtube videot Remington airsoft-pumppuhaulikosta:

https://www.youtube.com/watch?v=siLh7uCgl50

https://www.youtube.com/watch?v=cnNDwvABXcE

2019-01-09T15:00:06+00:00