SA-int suojasidepakkaus

/SA-int suojasidepakkaus

SA-int suojasidepakkaus

Ensiapu on erittäin hyödyllinen taito kaikille suomalaisille. Useimmiten airsoftissa haavat ovat pieniä verisiä osumajälkiä kuulista tai puukon huolimattoman käytön tulosta. Haavoihin riittää yleensä laastari tai pieni sidos. SA-int (Suomen armeijan) suojasidepakkaus ei sovi pienten haavojen paikkaamiseen, vaan suurempien vammojen sitomiseen verenvuodon tyrehdyttämiseksi.
Suomen armeijan suojasidepakkauksen on valmistanut Kolmi-Set Oy Ilomantsissa ja tämä pakkaus on vuodelta 1987. Suojasidepakkaus on mustan muovisen pussin sisällä. Tässä muovisessa suojapussissa on tuttu tornimerkki ja sen alla lukee ”suojasidepaketti”, lisäksi on muovinen kantolenkki. Suojasidepaketin pystyy kätevästi avaamaan ja sulkemaan uudelleen. SA-int suojasidepakkauksesta löytyy 4 kpl 35 x 25cm suojasidettä, 2 kpl 35 x 50cm suojasidettä ja yksi 70 x 50cm suojaside, 3 kpl 39 x 21cm raajapussia, 10 kpl sideharsorullia ja 1.5 x 2 metrin muovi. Tämän pakkauksen tuotteet ovat kaikki gammasteriloituja vuodelta 1987 ja pysyvät käytännössä steriileinä niin kauan kunnes paikkaustarvikkeen suojapussi on rikottu. Suojasiteet (mukaan lukien raajapussit) ovat kertakäyttöisiä.
Tämä suojasidepakkaus on tehty siis suuremmille vammoille, joten pientä puukon viiltoa emme suosittele paikkaamaan näillä tarvikkeilla (apteekista saa laastareita, pieniä haavatyynyjä ja pienempiä sideharsorullia). Runsaasti vuotava haava voi kuitenkin tulla airsoft-peleissäkin kuten esim. sääriluun avomurtuma, tällöin tämän SA-int suojasidepakkauksen tarvikkeille on käyttöä.
Suojasiteet 5

Toimitus

2019-01-09T15:00:29+00:00