SA kaasunaamarilaukku

/SA kaasunaamarilaukku

SA kaasunaamarilaukku

Tässä se on, legendaarinen intin vanha tuttu nasselaukku. Monen suomalaisen softaajan ensimmäinen kantolaite, ja kaasunaamarilaukku sopii vaikka repun kaveriksi.

Tämä laukku otettiin käyttöön 1960-luvulla M/61-kaasunaamarin kanssa. Kaasunaamari on kopio USA:n M9-kaasunaamarista, itse suomalainen laukku on taas mukaelma amerikkalaisesta M6-kaasunaamarilaukusta. Suomalainen versio on suunniteltu myöhemmin ja siihen on tehty muutamia parannuksia verrattuna alkuperäiseen jenkkimalliin.

Materiaali on kestävää puuvillakangasta. Väri on yleensä vihreä ja päällepäin on kaksi sulkunappia ja enemmän tai vähemmän haalistunut torni-logo. Laukun sisällä on yksi isompi tasku, kankaalla erotettu pienempi tila ja muutama pienempi tasku sisätilassa vaikkapa muistiinpanovälineitä varten.

Laukussa on kiinteästi olka- ja vyötäröhihnat. Laukkua voi kantaa olkalaukkuna, jolloin vyötäröhihnalla voi varmistaa sen heilumattomuuden ja paikallaan pysymisen kovassakin menossa. Remmit ovat avattavissa toisesta päästään ja ovat säädettävissä. Tämän takia laukku sopii niin pienelle taistelijalle kuin isollekin pelaajalle.

Tämä on hyvännäköinen ja näppärä olkalaukku vaikka siviilikäyttöön. Katukuvassa SA-INT kaasunaamarilaukkuja näkee tuon tuosta, ei pelkästään airsoft-pelikentillä – kertoo siis siitä kuinka erinomainen tämä meidän suomalainen laukku on. Laukun tavaratila on noin 30 x 25 x 10 cm eli sisälle mahtuu vaikka perinteinen limonaadi sixpack.

Ylipakattuna kaasunaamarilaukun nappimainen kiinnitys voi avautua liiallisesta tavaran määrästä. Asian voi korjata ompelemalla velcro-nauhaa läpän ja laukun väliin, jolloin tavarat ovat hieman paremmin turvassa. Velcrosta puheenollen, laukkuun voi myös ommella velcro-palojen avulla omia arvomerkkejä ja tunnisteita, jos on pröystäilyn tarvetta.

Mistä näitä laukkuja sitten saa? Vaikka tietysti Varustelekasta, hinta-laatusuhde on kohdallaan eli hinta 9,99 € vaan!

 

tämä

 

Toimitus

2019-01-09T15:00:33+00:00