SA M36 kenttälakki, ”verikauha”, repro, käytetty

/SA M36 kenttälakki, ”verikauha”, repro, käytetty

SA M36 kenttälakki, ”verikauha”, repro, käytetty

Tämä legendaarinen kenttälakki on tuttu ainakin varttuneemmille softaajille, armeijastakin tuttu varusesine. Kyseessä on elokuvapuvustukseen kuuluneita intin sarkakankaasta ommeltuja ”verikauhoja”. Näitä on käytetty Talvisota elokuvassa ja uusimmassa Tuntematon sotilas elokuvassa myös.

Tämä M/36 kenttälakki on oikeasti käytännöllinen ja käyttäjäystävällinenkin. Verikauhaksi nimetty kenttälakki oli toimiva kenttäoloissa eli lämmitti, oli mukava päässä ja suojasi esim. sateelta ihan kohtuullisesti. Kenttälakilla pystyy suojaamaan korvat talvioloissa levittämällä lakin liepeet, joten tämä on hyvin käyttökelpoinen kylmissäkin olosuhteissa. Tässä reprotuotteessa ei tule mukana kokardia, sellaisen voi toki ostaa erikseen.

Lakin kangas on laadukasta, riittävän paksua ja se on leikattu 1960-luvulla valmistetuista mantteleista. Lakkien laatu ja värisävy hieman vaihtelevat. Osassa on napit muovista, osassa metallia. Käytettyjä uusiotuotantolakkeja, kuitenkin kunto vaikuttaa erittäin hyvältä.

Varustelekasta saa näitä käytettyjä reproversioita hintaan 24,99. Kokoja on riittävästi saatavilla, ainakin oli kenttälakin ostohetkellä. Tätä voi suositella niin arkikäyttöön kuin etenkin WWII airsoft-pelien harrastajille. Ostakaa kun vielä näitä saa!

 

Toimitus

2018-04-15T09:58:42+00:00