Särmä TST M05 karvalakki

/Särmä TST M05 karvalakki

Särmä TST M05 karvalakki

Varusteleka teki oman version puolustusvoimien uudesta M05 karvalakista. Tätä on paranneltu pikkuisilla muutoksilla. Lakkia mainostetaan majuriturvallisena, ja sitä se onkin, kunnon varuste. Suomalaista MILSPEC laatua.

Vanhaan SA harmaaseen tai siniseen/mustaan karvalakkiin verrattuna tässä on parannuksia, kuten korvat ja niskan peittävä alastaitettava mikro-fleece vuori. Karvalakki on todellakin nimensä mukaisesti särmä varuste. Tuote valmistetaan Virossa tehtaalla, joka on tehnyt vaatteita ja varusteita mm. puolustusvoimille eli laadunvalvonta on kunnossa.

Kunnon fleece vuori löytyy koko lakista eli on parempi kuin armeijan virallinen M05 karvalakki. Tätä voi todellakin suositella, kunnon pakkasilla voi alle laittaa vielä putkikaulurin takaamaan lämmön kovallakin viimalla.

Varustelekasta näitä saa hintaan 26,99 euroa, hyvin kohtuullinen hinta näin hyvästä talvipäähineestä. Kokoja (siis 55-63 valikoimissa) löytyy isompipäisellekin henkilölle. Lakki kannattaa ottaa ainakin yksi koko isompana, niin saa vaikka putkikaulurin alle. Loistava tuote Suomen talvisiin olosuhteisiin.

IMG_0533 IMG_0532

Verde

2019-01-09T15:00:02+00:00