Särmä TST saapassukat

/Särmä TST saapassukat

Särmä TST saapassukat

Saapassukat ovat tärkeät Suomen ankarassa talvessa villasukkien ohella. Nämä ovat kunnon armeijasukat Varustelekan tyyliin. Nämä tehdään merinovillasta eli loistavat sukat ympärivuotiseen käyttöön.

Villalla on kosteutta siirtävä ominaisuus eli nämä sopivat hyvin alimmaksi sukkakerrokseksi. Mikäli kenkien tilavuus sallii, niin päälle voi pukea paksummat villasukat tyyliin isoäidin tekemät. Kerrostamalla sukkia hiertymien estäminen onnistuu paremmin, kunhan vaan materiaalivalinnat ovat sopivia.

Tämän tuotteen materiaalikoostumus on 64 % merinovillaa ja 34 % polyamidia. Pestessä sukkia korkeintaan 40 astetta on lämpötila. Sukan koon kertoo käytännöllisesti raitojen määrä:

  • 37-39 ei raitaa
  • 40-42 yksi raita
  • 43-45 kaksi raitaa
  • 46-48 kolme raitaa

Näitä sukkia on mukava pitää päällä ja ovat sopivan neutraalit. Et siis ole militaristin näköinen, jos nämä puet päälle. Sukat ovat ehkä paremmat kuin ”jalkarätit”, jotka piti aina sitoa tai taitella jalan päälle. Jalkarättejä (Itä-Saksa) saa Varustelekasta vieläkin halpaan hintaan, jos haluaa maksimoida kärsimyksensä.

Särmä TST on Varustelekan tuoteperhettä, sotilaallinen ihan muodikas kenttäkelpoinen malli ja kestävää  ”sukkien aatelia” kuten Leka mainostaa. Hintaa sukille tulee 13,99 per pari. Kohtuullista ottaen huomioon laadun. Kokoja on väliltä 34-48 eli kaikille pitäisi löytyä sopivat sukat. Mukavat jalassa, suosittelemme lämpimästi.

IMG_0647 IMG_0643

Toimitus

2019-01-09T14:59:58+00:00