Softaajan uusi toimituskunta

/Softaajan uusi toimituskunta

Softaajan uusi toimituskunta

Softaaja nettilehti aloitti toimintansa uudelta pohjalta. Omistaja vaihtui, enää sivusto ei ole Muovisotilaan tai muunkaan airsoft-kauppiaan hallussa.

Uusi omistaja on yksityishenkilö, joka haluaa Softaajan toiminnan jatkuvan nettilehtenä sekä myöskin aktiivisen foorumin ja pelikalenterin jatkuvan kuten vanhoina ”hyvinä aikoina”.

Toimituskunta koostuu alan harrastajista, jotka ovat jonkin verran jo aiemmin kirjoitelleet Softaajaan, muihin nettijulkaisuihin tai ovat täysin uusia kirjoittajia. Kaikki ovat vapaaehtoisia harrastajia ja koska nettilehti on ei-kaupallinen, niin kirjoittajapalkkioita ei valitettavasti voida maksaa.

Toimituskuntaan kaivataan aina lisää uusia innokkaita kirjoittajia. Softaajat ja muutkin asiasta kiinnostuneet henkilöt voivat ottaa yhteyttä toimitukseen.

Kysymyksiin vastataan mielellään ja tuetaan blogien, artikkelien, pelikertomusten yms. julkaisussa. Toimituksella on tähän päätoimittaja (Vesa Lassila), toimituspäällikkö, oikolukija, kirjoittajia, vertaisarvioijia ja eri alojen asiantuntijoita käytössään.

Tervetuloa tekemään uutta Softaajaa!

 

Yhteydenotot sähköpostitse osoitteeseen:

toimitus

[at]softaaja.fi

 

Vastaamme yhteydenottoihin mahdollisimman pian!

 

Softaajan toimitus

 

 

2019-01-09T15:00:35+00:00