SRC MP41

/SRC MP41

SRC MP41

Ominaisuudet

Merkki & malli: SRC MP41 Electric Blowback Airsoft AEG Rifle Real Wood Stock

Lähtönopeus: 280 FPS eli 85 m/s

Ammuskapasiteetti: 280 kuulan hicap lipas

Mekanismi: puoliautomaatti ja täysautomaatti

Hop-up: on säädettävä

Materiaali: täysmetalli ja aito puutukki

Pituus: 86 cm

Paino: 3050 g

MP-41 ”Machinenpistole” on Hugo Schmeisserin suunnittelema konepistooli, joka oli tarkoitettu jalkaväelle sopivammaksi aseeksi aiemmin käyttöön tulleen MP40 konepistoolin tilalle. MP41 konepistoolissa oli myös puoliautomaatti tulitoiminto, mikä puuttui MP40 konepistoolista. Kiinteä puinen tukki oli myös selkeä ero taittoperäiseen MP40 konepistooliin verrattuna. Tätä harvinaisempaa saksalaista konepistoolia tehtiin toisen maailmansodan aikana rajoitettu määrä. Patenttikiistan takia aseen valmistus lopetettiin ja vain 26700 kappaletta valmistettiin sodan aikana. Ase oli lähinnä SS-joukkojen ja poliisiorganisaatioiden käytössä.

Tässä on todellinen helmi WWII-pelien harrastajille. Ase toimitetaan hienossa puisessa laatikossa, josta löytyy valtakunnan kotkatunnukset, tosin ilman hakaristiä. Kiinassa on valmistettu eriä, joissa hakaristikin on, kuitenkaan Suomeen näitä ei ole tullut toimituksen tietojen mukaan. Toimituksen käsiin saamassa puulaatikossa on tunnus SR hakaristin tilalla. Moniin maihin ei lainsäädännön mukaan saa viedäkään ns. natsikotkalla varustettuja tuotteita.

Puisesta laatikosta löytyy ase, hicap lipas, kolme regu-lipasta, hihna, lipastaskut 2 kpl ja käyttöohje.

Ase on aidolla puisella tukilla ja siksi jämäkkä käyttää. Hicap lipas toimii hyvin, regu-lippailla oli testaustilanteessa syöttöhäiriöitä. Blowback toiminto tekee aseesta nautinnollisen ja todenmukaisen käyttää. Käyttäjän pitää vaan varoa ettei laita kättään tukkiin niin, että viritintappi liikkuessaan osuisi kämmeneen (kuten kävi yhdelle testaajalle). Lipoakku 7.4 v on suositeltava valinta (tai 8.4 v miniakku), ase toki toimii 11.1 v lipoakullakin, mutta tulinopeus nousee melkoisesti verrattuna realsteel-aseen tulinopeuteen. Tämä siis huomiona niille, jotka etsivät hieman lisärealismia aseidensa kohdalla.

Jos vielä saat tällaisen airsoft-aseen laatikon kera käsiisi, niin pidä se visusti tallessa. Tämä on WW2-pelien harrastajille unelmalöytö. Ase sopii niin saksalaiselle osapuolelle kuin vastarintaliikkeen taistelijoille, sekä toki muillekin osapuolille.

mp41-010 mp41-011 mp41-018 mp41-020 mp41b-001 mp41b-002

Toimitus

 

Videolinkit:

Airsoft MP41

(https://www.youtube.com/watch?v=_Cj7E5RjFdg)

SRC MP41

(https://www.youtube.com/watch?v=QF8P-YKkFHs)

MP-41

(https://guns.wikia.com/wiki/MP-41)

2019-01-09T15:00:23+00:00