Strike Systems (puolisormiset) taktiset käsineet

/Strike Systems (puolisormiset) taktiset käsineet

Strike Systems (puolisormiset) taktiset käsineet

Taktiset käsineet ovat kohtuullisissa hinnoissa, ainakin Proairsoftin sivuilla. Strike Systems tekee muutamaa erilaista taktista hansikasta. Hinta arvostelun kohteena olevalle hanskaparille oli 14,90 euroa tilaushetkellä.

Nämä puolisormiset mustat hanskat ovat erittäin mukavat pitää päällä. Kämmenessä on nahkainen, mukavasti ommeltu kerros. Rystysten puolella ja hanskojen sivuilla on suhteellisen ilmavaa kangasta, jonka pitäisi auttaa kosteuden suhteen (hikoilu mm.). Hanskat kiinnityvät mustalla velcronauhalla käteen, joten ne eivät putoa tetsatessa.

Käden ulkopinta on suojattu erilaisilla vahvikkeilla. Jokaisen sormen kohdalla on suojaukset sormen ensimmäiseen niveleen asti sekä rystysetkin ovat suojattu. Käden keskiosa on myös suojattu yksinkertaisella vahvikkeella eli kovemmankaan kuula-aseen kuula ei pitäisi satuttaa (suojattuja paikkoja). Peukalossa ei ole kovamuovista suojaa sormen liikkuvuuden paratamiseksi. Suojamateriaalista ei ole tietoa, ilmeisemmin jotakin kovaa muovia, koska hinta on suhteellisen halpa.

Lyhyestä virsi kaunis. Nämä ovat tehty airsoftia varten. Hanskat ovat mustaa materiaalia, joten ne sopivat jokaiselle, joka haluaa olla SWAT:in tms. kuuluva pelaaja.

Apricote

2019-04-10T23:33:02+00:00