Sveitsiläinen taistelureppu BW-valjailla, Alpenflagen

/Sveitsiläinen taistelureppu BW-valjailla, Alpenflagen

Sveitsiläinen taistelureppu BW-valjailla, Alpenflagen

Sveitsiläinen taistelureppu BW-valjailla on, ainakin ensisilmäyksellä räikeämpi kuin monet muut taistelureput. Kuvio on sveitsiläinen Alpenflagen. Kuvion pääväreinä ovat punainen, musta, ruskea ja vihreä. Seasta löytyy pieniä valkoisia alueita.

Repussa on kolmen nepparin sulkemismekaniikalla toimiva päätaskun läppä. Päätaskun päällä on kaksi metallisolkea, joihin voi remmeillä kiinnittää esimerkiksi makuupussin. Repun takana on yksi kankainen lenkki, johon voi laittaa makuualustan kiinni tukevasti. Taistelurepun sivutaskut ovat yhtä syviä kuin päätasku. Lyhyesti – repussa on yksi iso tasku ja 2 puikulamaista sivutaskua (ilman sulkemismekanismia) pehmeästä puuvillakankaasta kasattuna.

Valjaat ovat isolla säädöllä ommeltu. Säätövaraa ei ole, koska repussa ei ole lenkkejä siihen tarkoitukseen. Valjaat kiinnitetään yhdellä muovisella soljella edestä.

Hyvä päiväreppu, mutta pidempiä retkiä varten suosittelen isompaa reppua, ellet ole kuin Bear Grylls luonnossa. Mukavuus alle kympin hintaan on tasapainossa keskenään, joten jos sinulta puuttuu Alpenflagen-puvun tetsarit, niin tämä reppu voi olla vastaus ongelmaan.

a3

2019-01-09T15:00:32+00:00