Swiss Arms Aero Compact suojalasit

/Swiss Arms Aero Compact suojalasit

Swiss Arms Aero Compact suojalasit

Swiss Arms on osa Cybergunin brändiä ja myy lisenssillä erilaisia airsof-aseita ja varusteita. Toimituksen arvostelemat suojalasit ovat hyvänlaatuisia sekä suhteellisen halpojakin. Suojalaseihin voi ostaa alasuojan kasvoja varten, ettei tarvitsisi käyttää hammassuojia tai turvautua hammaslääkärin palveluihin katkenneen hampaan takia.

Aero Compact linsseissä on H2X käsittely, jonka pitäisi vähentää huurustumista, naarmuuntumista tai pölyn kerääntymistä. Näissä suojalaseissa on hihna, jota voi säätää omaan päähän sopivaksi. Suojalasien hihnoissa on silikoniset tarttumaraidat, joten lasien pitäisi pysyä päässä vaikka iskisi vesisade. Nämä lasit sopivat hyvin kypärän kanssa käytettäviksi. Kuumalla kesäkelillä kannattaa käyttää huurteenestoaineita, kuten esim. Parkers Perfect huurteenestopyyhkeitä tai nesteaineita.

Laseissa ei ole solumuovia, joka keräisi kosteutta. Pehmusteena toimii silikoniin kaltaista muovia, joka on erittäin mukava kasvoilla. Vaikkasuoja lasit ovatkin läpinäkyvää materiaalia, niin niissä on silti UV-suoja. CE-luokituskin löytyy, joten lasit kestävät airsoft-aseiden ammuksia. Pelin jälkeen voi laittaa suojalasit suojaan speed sleeve huppuun helposti.

Näitä laseja saa 29-30 euron hintaan suomalaisista airsoft-kaupoista.

IMG_3545 IMG_3546

Toimitus

2019-01-09T14:59:54+00:00