Swiss Arms aselaukku 120 x 30 cm

/Swiss Arms aselaukku 120 x 30 cm

Swiss Arms aselaukku 120 x 30 cm

 

Swiss Arms aselaukku 120 x 30 cm

 

Swiss Arms valmistaa kaikenlaisia tuotteita airsoftia varten kuten esimerkiksi suojalaseja ja aselaukkuja. Tämä aselaukku on erittäin kestävä ja monella tavalla kannettava. Aselaukkua voi kantaa joko olalla yhdestä hihnasta, kädessä kahdella hihnalla (voi myös taittaa käsihihnat yhdeksi hihnaksi velcron avulla) tai reppuna kahden säädettävän hihnan avulla.

Väriltään aselaukku on täysin musta ja teksti ”Swiss Arms” aselaukun ulkopuolella kertoo sen, että tämä on laadukasta työtä kohtuulliseen hintaan. Aselaukun ulkopuolella on kaksi vetoketjullista taskua esimerkiksi tarkkuuskiväärin kiikaria, bipodeja tms. varten. Ulkopuolella olevat vetuketju-taskut vetävät sisäänsä vaikka kaksikin kaasupistoolia, ja näitä varusteita varten olevia taskujahan on siis kaksi. Kokoa näillä kahdella ulkopuolisilla taskuilla on 30 x 20cm.

Pääaseen lokero on varustettu kahdella vetoketjulla ja sinne sopii 120 cm pitkä ja 30cm leveä ase. Tarkkuuskivääri sopii aselaukkuun jopa kiikarilla varustettuna, joten kiikaria ei siis tarvitse irrottaa aseen tähtäinkiskosta. Pääase-taskusta löytyy sisältä 3 tarranauhallista velcro kiinnitysnauhaa tarkkuuskivääriä tai muuta pitkää airsoft-asetta varten, ja ne pitävät aseen paikoillaan eli ns. ”hölskymistä” ei tapahdu.

Reppuhihnat ovat säädettävissä, että isommillekin pelaajille mahtuu aselaukku selkään. Ottaen huomioon aselaukun hinnan, joka on esim. Proairsoftissa 39 euroa, ei tästä kenellekään pitäisi jäädä ns. paha maku kielenpäälle. Muut aselaukut eivät tarjoa välttämättä näin monipuolista pakettia. Aselaukun pohjassa on vielä kovike, että aselaukku kestäisi mahdollisimman pitkään.

Kaikki kaikessaan tämä on kannattava ostos ainakin tarkkuuskiväärin kanssa pelaaville. Suositeltavaa on ostaa tämä isompi malli (120 x 30cm + kaksi 30x 20cm taskua). Pienempi malli on kooltaan 100 x 30cm, mutta ostamalla isomman aselaukun saat mahdutettua pidemmänkin airsoft-kiväärin mukaan pelialueelle kätevästi kuljetettavaksi.

Musta, monipuolinen ja suhteellisen universaalit mahdollisuudet omaava tapa kuljettaa tavaroita mukana aseen lisäksi – ostakaa nyt ihmeessä tällaiset. 200 litran mustassa jätesäkissä on ikävä kuljettaa asetta ainakin julkisissa kulkuneuvoissa ja muutenkin… Hyvä aselaukku kun on helpoin tapa kuljettaa ja säilyttää arvokkaatkin tarvikkeet vahingoittumattomina.

 

Toimitus

2019-02-14T17:36:42+00:00