Tiimirekisteri Softaajaan

/Tiimirekisteri Softaajaan

Tiimirekisteri Softaajaan

Suomessa airsoft-tiimit olivat harrastuksen kantavia voimia kymmenen vuotta sitten. Nykyään airsoftin yhdistystoiminta on nostamassa kannatustaan, kuitenkin moni pelaa edelleen oman tutun tiimin kanssa. Osa softaajista liittyy paikallisiin yhdistyksiin, osa ei.

 

Tiimit aikanaan löysivät lähialueensa muita tiimejä Nemesiksen tiimirekisterin kautta ja pystyivät sopimaan yhteistyötä ja pelejä. Osa tiimeistä on ollut toiminnassa jo yli kymmenen vuotta ja jatkavat, vaikka monesti jäsenet ovat vuosien varrella vaihtuneet.

 

Softaajan toimitus onkin pohtinut mahdollisuutta herättää yli kymmenen vuotta vanha tiimirekisteritoiminta pitkän tauon jälkeen uudelleen henkiin. Softaaja.fi nettilehti perustaa nyt uuden tiimirekisterin, johon jokainen airsoft-tiimi voi laittaa yhteystietonsa ja kuvauksen toiminnastaan.

 

Tiimirekisteriä pyritään edelleen kehittämään ja ylläpidetään vapaaehtoisvoimin. Joskus vanha systeemi saattaa toimii paremmin kuin uudemmat viritykset, katsotaan miten nyt käy. Softaaja.fi nettilehti tarjoaa ainakin mahdollisuuden laittaa tiimin tiedot näkyviin ja esitellä omaa toimintaansa muille Suomen airsoft-tiimeille.

 

Softaajan toimitus

 

2016-05-08T17:40:15+00:00