Tsekkiläinen PVC-ydinsuojapuku

/Tsekkiläinen PVC-ydinsuojapuku

Tsekkiläinen PVC-ydinsuojapuku

Voi että, kun tällainen saapui esittelyyn… Puku on julman ruma ja saa sinut näyttämään muumilta, ehkä Hemulilta kaikkein eniten. Toisaalta positiivisesti ajateltuna puku suojaa ydinsodan vaaroilta oikein puettuna. Puku ei tosin suojaa sinua räjähdyksiltä, sirpaleilta ja luodeilta, mutta sirpaloituneilta atomeilta kyllä – ilmeisesti. Itä-blokin jäämistöstä löytyy monenlaisia muitakin skitsoja mutta ihan käyttökelpoisia suoja-asuja lännen ”fasistihyökkäyksiä” vastaan.

Puku on tehty PVC-materiaalista ja se on helppo pukea ylle. Housut kiinnittyvät PVC-”henkseleillä” jotenkin olkapään yli. Itse puku on kuin kokovartalo-kondomi, joka vain sujautetaan päälle. Sitten hanskat käteen ja olet suojattu! Tämän jälkeen näytät hieman oudolta, mutta eivätpähän atomit pääse turmelemaan eloa. Puku soveltuu pervoihin leikkeihin, ei kuitenkaan toimi ehkäisyvälineenä, ellei karkottavaa vaikutusta huomioida.

Tämän puvun kanssa pitää ehdottomasti olla kaasunaamari, joka ei sisälly hintaan. Huppu ja kengät sisältyvät hintaan. Puku on tyylikkäästi vihreä, joka sopii jokaiselle maastomiehelle, tai naiselle, erittäin hyvin. Tämä koomisen mainio asuste sopii myös sadesuojaksi niille, jotka ovat sokerista tehty tai niille, jotka eivät halua kastua mistään taivaalta tulevalta paskalta.

Mikäli tilaat tällaisen Varustelekasta alle kymmenellä eurolla, niin koko pukua ei ole edes pakko hyödyntää. Osta näitä vaikka kaksi, niin saa kaverikin kuivat vaatteet kentälle. Mikäli varustaudut maailmanloppuun, niin tällainen post-apocalypse puku on ehdoton hankinta. Huppu päässä saatat kuulla vähemmän harhaisia ääniä. Ehkä tämä suojapuku lievittää vainoharhaisuuttasi tai pahentaa sitä…

IMG_2718(1) IMG_2717

Toimitus

2019-01-09T15:00:00+00:00