Woodland-pressu

/Woodland-pressu

Woodland-pressu

Mil-Tecin Woodland-kuvioinen (jenkkiarmeijan) pressu on erittäin hyödyllinen. Tavallinen telttailija saattaa turvautua rautakaupasta saataviin heikkoihin kevytpressuihin, jotka lahoavat auringonpaisteessa.

Mihin tämä pressu siis kykenee? Ei ole pressulla vielä käveleviä jalkoja tai sähköllä toimivia automaattikäsiä, mutta perskules. Tämä pressu on reissuissa kätevämpi kuin kätevämpi.
Woodlandin pressu on 3m x 2m kooltaan ja se sopii moneen tarkoitukseen. Pressua voi käyttää teltan pohjana, jos pelottaa että vesi tulee teltan pohjan läpi. Pressu toimii myös sadevaatteena, jos omistat hieman paracordia tai kengännauhoja joilla sitoa pressu yllesi. Pressun voi myös ommella makuupussin suojapeitteeksi vedeltä ja tuulelta, jos tuntuu ettei makuupussi kaikkea kestä. Pressu toimii myös yhden tai kahden pelaajan majoitteena, jos vietät(te) yötä metsässä.

Vaikka et majoittautuisikaan pelialueelle ennen pelipäivää, niin pressu toimii hyvänä alustana aseille ja varusteille. Itse olen kokeillut tätä pressua muutamia kertoja yöpyessäni metsällä ja voin sanoa että tästä pressusta saa myös mahtavan laavun, kunhan vain sitoo narut pressun kaikista neljästä kulmasta. Sopivat puut saattavat olla liian kaukana naruja varten, mutta tosimies vuolee sopivat kepit pressun kiinnittämiseen.

Liian moni ostaa halpahalleista saatavia telttoja, joiden materiaali kärsii esimerkiksi pelkästä vesisateesta, jonka jälkeen seuraa useiden päivien kuivatusoperaatio. Ostakaa vaikka useampi pressu, että saatte tuulensuojan sekä suojan vesisateelta. Pressu kun ei ime vettä, niin kuivattamiseenkaan ei mene paljoa aikaa. Pari ravistusta ja pienellä tekstiilin palasella saa pressun kuivaksi.

Pressun jokaisessa reunassa on reikä, mikä on suhteellisen iso. Toisin sanoen, pressuun voi tunkea pari itse tehtyä telttakeppiä, mikäli sen on tarvis. Väreinä pressussa ovat ruskea, vihreä ja musta kivassa sekamelskassa. Tätä pressua saa ostettua mm. Varustelekasta, hinta 11.99 € per pressu.

 

Apache

2016-11-20T18:56:30+00:00